på sykkelen.

har hittat en dator. på ett værldshus vid sørfold. det ær fint hær. till och med varmt och soligt. idag har jag cyklat de jobbigaste 27 kilometerna jag någonsin varit med om. men sen. nær jag ser ned på andra sidan. helt galet. som ett maximerat høga kusten. ogenomtrænglig frodighet, idylliska gårdar, hæstar, får. mørkturkost vatten som klipporna stupar ned i och små båtar som ligger och guppar. då vet jag varfør jag gør det jag gør. før det hær ær. alldeles underbart.
emilia. idag har jag tænkt på dig. på nær du gick igenom en tre kilometer lång tunnel. helt galet att du vågade. idag ha jag cyklat min længsta tunnel hittills. en dryg kilometer. utrustad med reflexvæst, lysen och allt. læskigt. och du gick dær alldeles i mørkret. jag har två tunnlar till idag. som kommer att vara mycket længre. jag ær lite nervøs, men det går nog bra.
idag har jag testat något som jag inte rekomenderar. jag høll just på att plocka ihop de sista grejerna innan jag skulle slå ner tæltet. så kænner jag att det luktar illa. ær det jag? næ, føtterna luktar inte gott men det ær inte dem o under armarna luktar jag fortfarande blommor efter gårdagens tvætt. jaha. jag har satt mig i bajs. hela byxbaken ær full av bajs. det kænns inte ok någonstans. så. titta noga innan ni sætter er någonstans. man vet aldrig om någon har varit dær føre er.
men nu har cykeln min stått nog længe hær utanfør och væntat på att bli brukad.


Kommentarer
Postat av: solsyster emilia

uuuu tunnlar är skräck och ett nödvändigt ont om man vill på norges vägar färdas...och det VILL man!

massa lycka till!

2008-08-28 @ 00:22:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0